Glacell bygger om

Just nu är glacell.se under ombyggnation – precis som själva företaget. För tillfället rekryterar vi för fullt och på den här sidan kan du både söka jobb och få en sneak peek på nya Glacell.

Vi rekryterar till nya Glacell

En smartare vardag. En bättre värld.

Nya Glacell erbjuder ett helhetskoncept för energioptimerade lösningar för fastigheter, infrastruktur, bygg och industri. Till oss vänder man sig för att få en smartare och mer kostnadseffektiv vardag. Samtidigt är du som kund med och bidrar till något större.

Vårt mål är en bättre värld. Tillsammans kan vi på allvar bidra till FN:s klimatmål 2030. Det är nu det gäller - och vi på Glacell tänker inte stå bredvid och titta på.

PEAB STÅR FORTFARANDE BAKOM
Glacell är fortfarande rikstäckande. Fortfarande en del av Lambertsson som i sin tur ingår i Peabkoncernen, som bygger framtidens hållbara samhälle. Skillnaden är helheten - både när det gäller vårt erbjudande och varför vi gör det vi gör.

VI ÄR REDO FÖR FRAMTIDEN

Välkommen till nya Glacell

Det är nya tider. Under våren 2021 släcker vi ner det gamla Glacell och startar något helt nytt. Med ett nytt utseende och ett nytt sätt att tänka.

Jobba hos oss

Nu söker vi dig som tänker på samma sätt som vi. Som vill gå till jobbet varje dag och veta att det du gör är viktigt på riktigt. För dig. För oss. För omvärlden.

AKTUELLA TJÄNSTER
Här nedan hittar du korta beskrivningar av de tjänster vi rekryterar till just nu. Klicka på knappen för att få mer information om tjänsten och hur du ansöker.

Installationselektriker

På Glacell ingår du i ett team och får jobba med varierande uppdrag, alltid med energioptimering i fokus. Det handlar om allt från rena entreprenader och service till installation av laddboxar och solceller. Du är i allra högsta grad delaktig i att ta fram upplägg och lösningar som gynnar kunden på bästa sätt.

Du har erfarenhet av installationsarbete både i team och självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större projekt och av service. Du är vårt ansikte mot kunden och det är därför viktigt att du har hög social kompetens och ett självklart kvalitetstänk.

För tjänsten krävs

  • Utbildning inom el, minst gymnasienivå
  • Körkort klass-B
  • Några års erfarenhet inom liknande verksamhet
  • Minst 2-årsmontör enligt lärlingstrappan
  • ECY-certifikat
Läs mer och ansök

Sista ansökningsdag:

2021-02-21

Arbetsplats/
Placeringsort:

Malmö