Glacell Connect

Glacell Connect är vår egen dataplattform som samlar in data från all installerad utrustning. Den bearbetar alla uppgifter och presenterar allt du vill och behöver veta i realtid. 

En enda partner för alla smarta energitjänster
Koll på både energitjuvar och nya möjligheter
Redo för framtidens tjänster och lösningar
Med på resan för en hållbar utveckling

Rådgivning

Med erfarenhet och kunskap kan Glacells experter ge dig nya möjligheter. Nybyggnation, optimering av befintlig fastighet eller dags att se över era helheten för era energilösningar? Oavsett vilket behov du har så kan våra energirådgivare ge dig råd, energikartläggning och leverera det underlag du behöver. I alla lägen.

Installation

Vi hjälper dig med installation- och entreprenadtjänster för olika typer av energilösningar, till exempel solel, laddinfra och energilager. Vi väljer ut och anpassar den tekniska lösningen – och levererar dessutom allt material som behövs.

Informationshantering

Glacell gör det enkelt att hantera uppkoppling och konfigurering av plattformstjänster och alla olika enheter som är anslutna till varandra (Internet of Things, IoT). Vi samlar in data, bearbetar och analyserar för att vi alltid ska kunna lyfta energieffektiviseringen till nästa nivå. Vi ser också till att du får möjlighet att använda dig av den information som våra system genererar.

Visualisering

Vi sammanställer viktig information och data på ett tydligt och lättillgängligt sätt så att mottagaren får koll på energiprofilen för aktuell fastighet i realtid. En viktig grund då vi tar fram de underlag som krävs för olika redovisningar och rapporter.

Smarta tjänster
för energieffektiva
fastigheter.

Glacell Connect hanterar även tjänster för betallösningar och optimering av laddtimmar, exempelvis för de laddstationer som installeras vid din fastighet. För att få ut det mesta möjliga av Glacell Connect hjälper vi dig att analysera och ge råd kring hur du kan använda dig av den viktiga information och de parametrar som du får tillgång till – allt för en effektivare och mer hållbar verksamhet.

Ta steget in i framtiden

Tillsammans med oss kan du ta ett helhetsgrepp på dina fastigheter och projekt. Den energieffektiva och hållbara fastigheten med dataanalyser och effektstyrning i realtid är redan här. Välkommen in.

Vill du veta mer?
Ta steget in i framtiden

Kontakta oss