Solcellsmontör - Glacell

Denna sidan använder sig av kakor

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade annonser använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

Solcellsmontör

Sista ansökningsdag

2022-11-22

Arbetsplats/ Placeringsort

Linköping

Glacell är en helhetsleverantör inom solenergi och elinstallationer. Från projektering och utförande till service och underhåll så är vi den aktiva partnern för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare när det kommer till solceller och laddlösningar. Glacell erbjuder smarta helhetslösningar och kontinuerliga uppdateringar som leder till energieffektiva, attraktiva och framtidssäkra fastigheter.

Vi söker nu en erfaren solcellsmontör till vår verksamhet i Linköping.

Om rollen
Som solcellsmontör på Glacell kommer din uppgift vara att montera och installera solpaneler på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med mycket eget ansvar och du kommer att arbeta i team med erfarna kollegor.

Som en del i vårt team av montörer är du Glacells ansikte utåt när ni är ute hos våra kunder. De flesta installationer är mot kommersiella fastigheter, men även villainstallationer förekommer.

Det förekommer en del resor i tjänsten och, i vissa fall, övernattningar på annan ort. Vi utgår från Linköping, och har spännande och varierande projekt runt om i mellersta Sverige.

Vi är ett växande företag i en framtidsbransch så för rätt person finns goda möjligheter för utökat ansvar inom organisationen.

Om dig
Vi ser gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet inom solcellsmontage. I övrigt får du gärna vara en glad, initiativrik lagspelare som vet vad det innebär att jobba tillsammans. Gruppdynamiken är väldigt viktig eftersom vi spenderar mycket tid tillsammans i veckorna.

Eftersom vi befinner oss i en expansionsfas ser vi även gärna att du är driven och ansvarstagande med öga för kvalitet.

Det är ett krav för tjänsten att du kan ta emot, läsa och tolka instruktioner och ritningar på svenska samt att du har B-körkort. Fallskyddsutbildning och ställningsutbildning 9m är starkt meriterande.

Om oss
Glacell bedriver en rikstäckande elinstallations- och serviceverksamhet, med en särskild spetskompetens inom solenergi. Vi ingår i Peab-koncernen och ägs av Lambertsson, ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner, TA-material och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin.

Hos oss får du vara del i ett personligt företag som sätter människan i centrum. Genom korta beslutsvägar och stor möjlighet till påverkan ger vi varandra förtroendet att växa. Här får du en trygg och utvecklande tjänst hos ett snabbt växande företag. Utöver det, utgår en konkurrenskraftig lön och ett förmånligt friskvårdspaket.

Vill du också vara med och utveckla vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christoffer Hellström, projektledare, på

christoffer.hellstrom@glacell.se eller +4672 533 40 45

Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag

2022-11-22

Arbetsplats/ Placeringsort

Linköping