Tjänster - Glacell

Denna sidan använder sig av kakor

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade annonser använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

Smarta tjänster för energieffektiva fastigheter

Våra tjänster

Allt hänger ihop. Det är därför vi erbjuder en effektiv helhet – en komplett partner som hanterar och har koll på alla delar. Det innebär också ett naturligt och ständigt pågående flöde där vi löpande identifierar förbättringar och nya lösningar som snabbt och smidigt kan bli en del av din fastighet eller digitala plattform. Vi ser redan nu nya möjligheter som gör att vi tillsammans med våra kunder kan hitta hållbara lösningar med enkelhet och lönsamhet i fokus.

Solenergi

Vi hjälper dig att starta upp din solenergianläggning från start till mål. Eller hjälper dig med din befintliga. Vi sköter alla delar eller det du önskar hjälp med just nu.

Läs mer
Solenergi

Fastighet

Glacell har lång erfarenhet av olika energilösningar för fastigheter. Här kan vi hjälpa till med det mesta. Kalkyl, entreprenad, installation, service, reparationer – listan kan göras lång.

Läs mer
Fastighet

Laddsystem

Framtidens energisystem kräver olika typer av laddmöjligheter. På Glacell ser vi till att följa utvecklingen noga för att kunna matcha olika behov med anpassade produkter och lösningar i olika nivåer.

Läs mer
Laddsystem

Infralösning

Landets infrastruktur är en viktig del av samhället och därmed också dess energimöjligheter. Vi förser exempelvis trafikplatser med belysning och liknande och kan alltid hitta lösningar för en effektiv process utifrån behov och önskemål.

Läs mer
Infralösning

IT

Dagens värld är en uppkopplad sådan. Glacell ser till att det händer. Vi erbjuder hela kedjan inom IT, från behovsanalys till installation och utveckling.

Läs mer
IT

Installation

Vi hjälper dig med installation- och entreprenadtjänster för olika typer av energilösningar, till exempel solel, laddinfra och energilager. Vi väljer ut och anpassar den tekniska lösningen – och levererar dessutom allt material som behövs.

Läs mer
Installation

Kontakta oss